Un tânăr de 22 de ani a dat spargerea la o cabană şi a fugit cu bunuri de 5.000 de lei. Poliţiştii din Covasna l-au reţinut pentru 24 de orePotrivit sursei citate, în urma percheziţiilor efectuate la două imobile din Întorsura Buzăului, poliţiştii au găsit mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din cabană, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

“În data de 20.12.2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Întorsura Buzăului au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că geamul de la uşa de acces al unei cabane din localitatea Floroaia a fost distrus. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor ocazie cu care au constatat faptul că un autor necunoscut a pătruns în interiorul cabanei prin spargerea geamului de la uşa de acces, sustrăgând mai multe bunuri, prejudiciul estimat ridicându-se la suma de 5.000 de lei.

Perioada săvârşirii faptei nu a putut fi determinată întrucât proprietarul cabanei a declarat faptul că nu s-a mai deplasat la imobilul în cauză de o perioadă mare de timp. În urma unui complex de activităţi investigative, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunii”, se arată într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema