Un struţ a bulversat traficul rutier în Găești. Toată lumea a fotografiat pasărea exoticăUn struţ a fost văzut astăzi în centrul Gaeștiului, în zona pizzeriei Moft. Animalele exotice continuă să apară in cele mai neobișnuite locuri, in județul Dâmbovița. După ce, anul trecut, un leu a creat panică în Târgoviște, de această dată, un struț a fost văzut, în Găești, pe o stradă aglomerată.

Struţ crescut într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Amenda uriaşă primită de proprietar VIDEO

Pasărea exotică a fost zărit în timp ce se plimba liniștit printre mașini. Oamenii legii s-au alertat și au plecat în căutarea sa. Găeștenii l-au privit cu amuzament, dar și cu uimire, și i-au făcut fotografii.

Cel mai posibil, struțul a sărit dintr-o remorcă, în timp ce era transportat spre București. Din spusele martorilor, proprietarul a găsit între timp pasărea într-o altă zonă aglomerată, cea a pieței, și și-a continuat drumul.

Găsește struțul din imagine în șapte secunde. Dacă reușești acest lucru ai un IQ dezvoltat
Oamenii legii îl caută acum pe cel care îl transporta struțul pentru a verifica exact cum s-a întâmplat pățania și condițiile în care pasărea exotică era transportată. Din fericire, struțul nu a produs nicio pagubă și nici nu a suferit în vreun fel.

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Bia Khalifa, viztă la secția de poliție în miez de noapte! Blondina a despus plângere împotriva lui Fulgy: „Lege e lege”

Urmatoarea stire

Țara care îți dă bani să te muți acolo! Este vorba de zeci de mii de euro

Stiri pe aceeasi tema