Un schior își pierde telefonul, iar obiectivele sale de viață devin virale!O persoană și-a pierdut telefonul în timp ce schia în Perisher Valley, Australia. Acesta a fost găsit de Shea Sedgman, care a postat o fotografie după ce a observat obiectivele de viață de pe ecranul de blocare.

O fotografie a telefonului a fost postată de Shea Sedgman pe un grup de Facebook pentru schiori din Australia.

“Telefon găsit la jumătatea drumului pe Front Valley, predat la biroul de rezervări. Mult noroc în obiectivele tale”, a scris Sedgman în legenda postării partajate sâmbătă, care a devenit rapid virală.

Sedgman a declarat pentru Insider că era la schi în ziua în care a descoperit telefonul. A verificat telefonul și a văzut că imaginea de pe ecranul de blocare era formată din opt obiective. Primul pe listă era “să îmi dezvolt mușchii și să ajung la 87 de kilograme”, urmat de “să mă las de nicotină”. Al treilea și al patrulea pe listă erau “să am 25.000 de dolari în cont bancar” și “să am motocicletă”. Proprietarul a enumerat apoi că își dorea “să devină mai bun la lupte”, “să ia note bune la facultate” și “să aibă 3 fete pe listă”. Ultimul pe listă era “să nu mă tund timp de 3 luni”.

Sedgman a spus că a râs când a văzut ecranul, deși i s-a părut “un pic ciudat”.

“Am sperat că obiectivele nu erau în ordinea priorității”, a spus el.

Sedgman a adăugat că, atunci când a predat telefonul la biroul de rezervări al stațiunii, a avertizat-o pe femeia de la recepție că ecranul de blocare era “un pic interesant”.

Telefonul a fost returnat proprietarului.

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema