Un român de 50 de ani a fost internat într-un spital din Italia. Ireal ce a putut să facă noaptea, în salon, la doar câteva oreSituație fără precedent într-un spital din Italia. Un român în vârstă de 50 de ani s-a prezentat joi, 20 octombrie, la Urgențe, după ce a acuzat probleme cardiace. A fost internat, iar noaptea, la câteva ore distanță, a făcut un gest șocant. Nu doar că a vandalizat patru saloane, ci a și fugit din unitatea spitalicească. Iată mai jos, în articol, ce s-a întâmplat apoi.

Un român în vârstă de 50 de ani a reușit să creeze o întreagă isterie într-un spital din Sarzana, Italia. În cursul zilei de joi, 20 octombrie 2022, bărbatul s-a prezentat la spital, după ce a acuzat probleme cardiace. După o serie de investigații, s-a decis ca românul să fie internat în unitatea spitalicească din Sarzana.

Vezi și A FOST CREATĂ O ÎNTREAGĂ REVOLTĂ ÎN COMUNITATE! CE AU PUTUT SĂ FACĂ 3 TURIȘTI PE COASTA AMALFI DIN ITALIA, ÎN FAȚA UNEI CATEDRALE. POLIȚIA A INTRAT PE FIR

Românul a vandalizat echipamentele medicale din 4 săli de operație

Însă, noaptea, la câteva ore după ce a fost internat în spitalul din Italia, românul a recurs la un gest care a creat confuzie în rândul cadrelor medicale. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a ieșit pe geamul unei băi și a intrat în patru săli de operație. Acolo, românul a luat produs un act de vandalism. A luat extinctoarele și a împrăștiat pulberea pe toată aparatura chirurgicală.

Cu gândul de a nu fi prins, românul a fugit din spital. La scurt timp, bărbatul a fost prins de oamenii legii. Aceștia au declarat că românul era confuz și incoerent, susținâng că ar fi urmărit de patru indivizi. S-a decis ca acesta să fie internat la o secție de psihiatrie.

Din cauza gestului inexplicabil făcut de bărbatul de 50 de ani, cadrele medicale au fost nevoite nu doar să curețe întregul echipament medical, ci și să suspende 20 de intervenții, arată observatornews.ro.

Vezi și UN ITALIAN A CUNOSCUT O ROMÂNCĂ ÎNTR-UN BAR ȘI A ANGAJAT-O CA MENAJERĂ. DE NECREZUT CE I-A FĂCUT FEMEIA ÎN APARTAMENT, ÎN CHIAR PRIMA EI ZI DE MUNCĂ

Sursă foto: Pixabay

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Samsung S95B OLED se bate cu televizoarele LG pe terenul lor (review)

Urmatoarea stire

Înduioșător! Gestul regelui Charles și al Camillei pentru o britanică care a împlinit 100 ani

Stiri pe aceeasi tema