Un nou incident a avut loc la Pasajul Unirii. Iluminatul a fost oprit în timpul nopțiiÎncă un accident a avut loc în Pasajul Unirii din Capitală. Iluminatul a fost stins pentru aproximativ trei ore, noaptea trecută.


In articol:


Un alt incident a avut loc în Pasajul Unirii, noaptea trecută. Potrivit autorităților, componentele electrice au fost deteriorate din cauza unor lucrări de mentenanță programate.

Acesta este și motivul pentru care luminile au fost stinse pentru aproximativ trei ore.
Sistemul a fost repornit în jurul orei 5.00.

Citește și: Pasagerii autocarului implicat în accidentul din Capitală vor da în judecată autoritățile

Mai multe incidente au avut loc în Pasajul Unirii, de la deschiderea acestuia.
Cel mai recent incident a fost atunci când un camion care depășea limita de înălțime admisă rămas blocat, pe data de 12 ianuarie, iar cel mai grav accident a avut loc chiar înainte de sărbători, atunci când un autocar cu turiști greci a rămas blocat, iar unul dintre ei și-a pierdut viața. 

Citește și: Soarta tânărului de doar 19 ani care a intrat cu mașina în 6 copii pe trecerea de pietoni din Petroșani a fost decisă. Băiatul va sta ani buni în spatele gratiilor

Pasagerii autocarului implicat în accidentul din Capitală vor da în judecată autoritățile

Pasagerii autocarului cu turiști greci, implicat în accidentul din 23 decembrie, de la Pasajul Unirii din Capitală, vor da în judecată autoritățile și agențiile de turism. 

”Ne opream la fiecare 2,5 ore sau aşa ceva, în funcţie de locul unde găseam următoarea parcare, şi pauza era de 20 de minute. Având în vedere starea drumului, şoferul mergea încet, am înţeles cu toţii asta”, a declarat turista.

Citește și:  Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, pe autostrada A6, iar acesta a fost luat cu elicopterul SMURD

”Cu siguranţă, aş vrea să fi fost toţi doar răniţi şi ca acea persoană să fie în viaţă.

Din păcate, există o persoană care a murit şi pentru că în România au mai fost accidente în acelaşi loc, după ce trecem peste toate şi după  înmormântare, ne vom organiza încet pentru a acţiona în justiţie împotriva ambelor agenţii de turism, din Volos şi Larissa, dar şi împotriva autorităţilor române”. 

Citește și: VIDEO- Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Restricții de trafic în zonă

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Lista celor mai sigure mașini testate în 2022. În premieră, două modele chinezești printre câștigătoare

Urmatoarea stire

Ea este Rodica, doctoriță și mamă a doi copii, ucisă de un șofer beat. Bărbatul depășea o coloană de mașini

Stiri pe aceeasi tema