Un nou deces suspect în rândul oligarhilor ruşi: magnat, găsit împuşcat în cap în piscină

Un magnat din Rusia, cu legături în compania Gazprom, a fost găsit mort în piscina propriului conac.

Oligarh rus cu legături în Gazprom, găsit mort în propria piscină – Yiru Voronov/e2w

Multimilionarul Yuri Voronov, în vârstă de 61 de ani, este ultimul pe lista magnaţilor ruşi care au fost găsiţi decedaţi recent în circumstanţe misterioase. Cadavrul a fost descoperit în piscina din conacul său, situat în apropiere de Sankt Petersburg, iar anchetatorii spun că a fost împuşcat în cap.

Un pistol semi-automat, de tip Grand Power, a fost găsit de către autorităţi în apropierea proprietăţii, iar căteva cartuşe goale se aflau pe fundul piscinei. Comitetul de Investigaţii Rusesc susţine că moartea oligarhului a rezultat în urma unui „conflict cu partenerii de afaceri”.

Un nou deces din seria asociaţilor Gazprom

Soţia lui Voronov a declarat că acesta era îngrijorat de săptămâni întregi din cauza partenerilor de afaceri care aveau „un comportament urât” faţă de el şi din pricina faptului că pierduse recent „o grămadă de bani”. Camerele de luat vederi din jurul proprietăţii nu au surprins niciun vizitator.

Yuri Voronov era liderul unei companii de transporturi şi logistică şi desfăşura lucrări în colaborare cu Gazprom în zona arctică. Încă cinci alţi oameni de afaceri cu legături în companie au fost asasinaţi din februarie încoace, relatează The Sun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Poliția din Turcia a desființat marșul LGBTQ+ Pride din Ankara și a reținut 30 de persoane

Urmatoarea stire

Regina Letizia a Spaniei a fost testată pozitiv la Covid-19. Cum se simte

Stiri pe aceeasi tema