Un milionar excentric a plănuit o evadare spectaculoasă dintr-o închisoare americană folosind maşini, un avion şi un yaht. De ce a eşuat planulUn plan elaborat de evadare a fost descoperit de autorități după o anchetă de câteva săptămâni. Milionarul John Manchec dorea să evadeze din închisoarea din Florida și să fugă la un castel din Franța. De altfel, înainte de a fi arestat, el a stat în Franța o perioadă deoarece francezii au refuzat să-l extrădeze. În cele din urmă a fost arestat în 2020 în Republica Dominicană.

De ce a eşuat planul

Manchec a pus la cale un plan care implica mai multe persoane, inclusiv angajați și colegi deținuți. Șeriful departamentului de Poliție din Indian River a dezvăluit că în aprilie, milionarul a intenționat să folosească vizita la un medic din afara închisorii pentru a fugi. Persoanele implicate erau bine plătite și urmau să-l scoată pe Manchec de sub escortă și apoi să-l transporte până în Franța cu mai multe mașini, cu un iaht și cu un avion privat.

Planul a eșuat deoarece cineva a oferit informații polițiștilor. După o anchetă care a ținut câteva săptămâni, anchetatorii au confirmat toate informațiile. Milioanrul a rămas după gratii și se confruntă cu noi acuzații. De asemenea, au fost chemați la audieri doi deținuți și doi angajați ai milionarului care ar putea fi implicați în planul de evadare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema