Un medic neurolog renumit din București, înarmat cu o macetă, filmat când sparge o cafeneaUn medic neurolog din Bucureşti, înarmat cu o macetă, a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce încerca să spargă o cafenea.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, sâmbătă noaptea, imediat după miezul nopții, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, că administratorul unei cafenele din Capitală a observat pe sistemul de supraveghere video al societății comerciale că un bărbat încearcă să pătrundă în interior.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii care l-au prins pe autor, în ciuda faptului că acesta a încercat să scape, fugind pe străduțele din zonă.

Bărbatul avea asupra sa o macetă. Cu toate acestea, polițiștii au reușit să îl imobilizeze în momentul în care a încercat să intre într-un bloc unde voia să se ascundă.

Din primele informații, autorul infracțiunii este medic specialist neurolog, un doctor cunoscut în București, care se afla sub influența alcoolului, dar și a unor medicamente din categoria…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema