Un jurnalist a fost găsit în casă la 7 luni după ce a murit. Cadavrul lui Pier Attilio Trivulzio era mumificat


Un cunoscut jurnalist sportiv din Italia, Pier Attilio Trivulzio, a fost găsit în apartamentul să din Novara la 7 luni după ce a murit. Descoperirea a fost făcută în urma sesizării unui fost coleg care nu a mai reușit să-l contacteze, potrivit digi24.

Potrivit Corriere della Sera, Pier Attilio Trivulzio, care avea 83 de ani, a murit din cauze naturale. Dar este foarte tragic că în ultimii ani de viață a trăit izolat și nimeni nu s-a interesat de soarta lui.

El a fost căsătorit și are un fiu care a emigrat de mai mulți ani în Anglia unde lucrează în industria filmului. Marco Pirola, fostul său coleg, a încercat să mențină legătura cu el, dar acesta spune că ultima dată au vorbit în 2020. Atunci erau izolați din cauza pandemiei, iar Trivulzio i-a cerut ajutorul pentru a-și încărca telefonul.

Însă de-atunci nu a mai răspuns la telefoane sau e-mailuri, iar Marco a devenit bănuitor. Într-un final, proprietarii clădirii în care locuia Pier Attilio Trivulzio au strimis pe cineva să vadă ce se întâmplă. Pier Attilio Trivulzio s-a născut în 1940 și a fost jurnalist de Formula 1 care a colaborat cu mai multe publicații cunoscute din Italia. Era cunoscut de foștii colegi drept „Pat”. După necropsie s-a stabilit că decesul a survenit din cauza naturale, cel mai probabil în august 2022.

Citeste continuarea pe psnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Femeie de 80 de ani, lovită de o maşină de poliţie

Urmatoarea stire

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică?

Stiri pe aceeasi tema