Un jandarm a fost ucis într-un conflict din cauza unei datorii de câteva mii de euro. După aceea, agresorul și-a tăiat veneleUn jandarm a fost ucis în timpul ce a încercat să aplaneze un conflict între doi bărbați din cauza unui împrumut de câteva mii de euro. Totul s-a petrecut într-un apartament din Brașov. După comiterea faptei, agresorul și-a tăiat venele, iar în prezent este la spital.

Alte două persoane au fost rănite în timpul conflictului.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, faptele s-au petrecut în oraşul Râşnov iar poliţiştii spun că agresorul şi cei trei se cunoşteau.

Agresiunea a fost sesizată prin apel la 112.

“Pe fondul consumului de alcool, agresorul i-a reproşat uneia dintre victime că nu i-a returnat un împrumut de câteva mii de euro. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuţit şi s-a întors să îl atace pe pretinsul datornic. În apărarea acestuia din urmă au intervenit alte două persoane, un jandarm şi încă o victimă, de 20 şi ceva de ani. În agresiune a fost ucis jandarmul şi au fost vătămate celelalte două persoane.

Apoi, agresorul s-a întors acasă, unde s-ar fi autoagresat prin secţionarea venelor de la mână. În prezent, agresorul este în spital, la Sibiu, pentru a suferi o operaţie de urgenţă”, a precizat Adrian Radu.

Potrivit sursei citate, tânărul rănit uşor în conflict este pompier.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru omor şi tentativă la omor, iar în cazul în care cea de-a treia victimă, cea rănită uşor, va face plângere, cercetările se vor extinde și pentru lovire, a menţionat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Conform IPJ Braşov, toţi cei patru bărbaţi se cunoşteau de dinainte de scandalul de sâmbătă.

 

 

Editor : G.M.

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Primii oameni din conducerea statului îi asigură pe străini că vor primi în țara noastră exact ceea ce nu ne pot oferi nouă

Urmatoarea stire

Mașina a sunat singură la 112. Șoferul s-a răsturnat de pe șosea, încercând să evite o căprioară

Stiri pe aceeasi tema