Un îndrăgit jurnalist s-a stins din viață la numai 48 de aniGheorghe Chelu a fost un jurnalist pasionat, care a avut deseori interviuri exclusive cu cele mai importante celebrități din România. Colegii și prietenii săi din branșa media din România au fost profund marcați de pierderea sa și l-au amintit drept un om muncitor, pasionat și talentat.

„Nu există vedetă din România cu care Gelu (jurnalist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul monden) să nu fi interacționat și pe care el să nu o fi promovat-o, publicând interviuri savuroase cu aceasta. Și care să nu aibă o fotografie cu el, pentru că aceasta era una dintre pasiunile lui: voia să îi aibă alături, în albumul cu amintiri, pe cei pe care îi stima și îi aprecia. Pentru că el iubea producțiile românești de televiziune, iubea actorii și regizorii, iubea muzica românească și pe artiștii din țara noastră, iubea tot ce înseamna artă, pentru că în sufletul său și el era un artist,” scriu colegii lui de la Click.

Doliu imens în cinematografie. A murit o mare actriță, care a apărut și în filmul „Columna”

„În ultimele două săptămâni Gelu s-a luptat pentru viață, după ce un stop cardiorespirator făcut în seara de dinaintea unei operații de rutină i-a făcut pe medici să-l bage în comă indusă. A fost perioada în care toți cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru el și i-au transmis mesaje de încurajare.

Din păcate, soarta a vrut altfel și de vineri, 11 august, Gelu nu mai este Jurnalistul Vedetelor, ci este Îngerul Vedetelor. Pentru că sigur că și de acolo, de sus, va continua să vegheze asupra lor și să se bucure împreună cu ei de succesele obținute. Lumea este deja mai săracă fără tine, Gelu! Odihnește-te în pace! Nu te vom uita niciodată!”, mai scrie redacția ziarului.

Daniela Popa, colegă cu ziaristul, a postat un mesaj sfârșietor pe Facebook, după decesul lui Gheorghe Chelu.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești…

Citeste continuarea pe www.realitatea.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema