Un fost angajat a arătat ce se întâmplă cu adevărat într-un abator din MaramureşImagini revoltătoare au fost surprinse într-un abator de porci din judeţul Maramureş. Înregistrările au fost făcute de un fost angajat, care le-a postat ulterior pe reţele de socializare.

Pe filmare se văd şoareci morţi şi o pisică care mănâncă din carnea expusă. Baia în care angajaţii ar trebui să se igienizeze este şi ea un adevărat focar de infecţie.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, inspectorii sanitar-veterinari din Maramureș s-au sesizat imediat.

Reprezentanţii DSVSA Maramureş au anunţat, însă, că cele sesizate nu au fost confirmate. Mai mult, aceştia au suţinut că unitatea deţine o echipă de deratizare-deinfecţie şi dezinsecţie, iar condiţiile erau corespunzătoare.

Patronul abatorului susţine că este vorba de o înscenare.

“Băiatul, care presta muncă ocazional în cadrul unităţii, a refuzat angajarea. În acelaşi timp, în cadrul unităţii a avut divergenţe cu medicul veterinar, cu ameninţări, injurii. Conducerea a decis să îi blocheze accesul, iar el a început să şantajeze spunând că are imagini compromiţătoare şi a cerut sume de bani în schimb”, a declarat bărbatul.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Pesamosca, medicul genial care a vindecat mii de copii, dar care nu a putut să-și salveze propriii fii de la moarte

Urmatoarea stire

Reguli noi în restaurante din 15 martie. Patronii, obligaţi să scrie în meniu ingredientele fiecărui preparat și valorile nutriționale

Stiri pe aceeasi tema

Când copilul tău se izolează

Psihologul Dan Ivănescu spune că izolarea copiilor poate fi cauzată de mai mulți factori, care diferă de la…