Un copil de şase ani a fost arestat, după ce a împuşcat o profesoară, într-o şcoală din Virginia, SUAUn copil în vârstă de numai şase ani a fost arestat şi se află în custodia autorităţilor, după ce a împuşcat o profesoară într-o şcoală din Newport News, Virginia, SUA.

Vineri după-amiază, copilul de şase ani a mers înarmat la şcoala Richneck Elementary din Newport News, Virginia, iar la un moment dat a scos arma şi a împuşcat-o pe profesoară, o tânără în vârstă de aproximativ 30 de ani.

“Atacatorul este un elev în vârstă de şase ani. În prezent se află în custodia Poliţiei”, a declarat Steve Drew, şeful Poliţiei din Newport News.

Oficialul a mai explicat pentru CNN că profesoara a fost împuşcată în clasă, iar atacul nu a fost unul “accidental”, ceea ce înseamnă că elevul a tras intenţionat cu arma în profesoara sa.

Potrivit unor surse, înainte de atacul armat, a existat o altercaţie între profesoară şi elev, iar copilul a tras un singur foc de armă.

Poliţilştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili împrejurările în care copilul de şase ani a făcut rost de armă şi cum a reuşit să ajungă cu ea la şcoală.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema