Un bucureștean a fost taxat dur, după ce și-a aruncat gunoiul pe stradă. Ce amendă a primit bărbatul


Un bărbat de 44 de ani din Capitală a fost mustrat pe rețelele de socializare de Primăria Sectorului 6. Bucureșteanul s-a gândit să-și lase gunoaiele de la renovare în fața blocului, dar a fost prins imediat în fapt. 

Un model de „așa NU” pare să fie Florin. Bărbatul s-a apucat să-și renoveze apartamentul și, după ce și-a curățat casa, a cam murdărit strada. Prins în fapt de polițiști, n-a avut altă variantă decât să-și recunoască fapta și să suporte amenda. 

„Florin, un bărbat de 44 de ani din Sectorul 6, și-a încercat norocul. Își renovează apartamentul în perioada aceasta, iar molozul rezultat l-a pus în saci, pe care i-a abandonat în grădina din fața blocului său de pe strada Valea Călugărească.  Probabil s-a uitat atent în stânga, în dreapta… niciun vecin. A lăsat gunoiul, revărsat pe jumătate pe trotuar, și s-a întors în casă.

Aparent a scăpat, nu l-a văzut și nu l-a pârât nimeni. Dar bucuria n-a ținut mult, pentru că la scurt timp după, o echipă de polițiști locali aflată în patrulare în zonă a văzut mormanul de moloz și a intrat în bloc, pentru identificarea făptașului. 

Nu a fost greu să-l descopere, dat fiind faptul că bormașina și ciocăniturile din locuința sa răsunau în tot blocul. 

În momentul în care s-a trezit cu poliția la ușă, domnul Florin și-a recunoscut fapta”, a transmis Primăria Sectorului 6 pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: Șofer din Iași, amendat pe nedrept de către polițiști! Judecătorii i-au făcut dreptate)

Ce amendă usturătoare a primit bucureșteanul

După ce a fost imediat „mirosit” de polițiști, Florin a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.000 de lei! În plus, bucureșteanul a strâns mizeria pe care o lăsase pe stradă. 

De amintit este faptul că firma de salubrizare ridică doar gunoaiele menajere. Ca urmare, resturile rămase de la renovarea locuinței nu pot fi ridicate precum deșeurile uzuale.

Acesta este un caz fericit, după cum amenda pentru aruncarea gunoaielor pe donmeniul public poate ajunge lejer și la 5.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: Lorena Buhnici, anunţ surprinzător după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD: ”Asta este ceea ce vreau”)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ministrul Mediului anunţă lansarea unui nou program care vine în sprijinul autorităţilor locale

Urmatoarea stire

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 203. Cancelarul german Scholz, dezamăgit de Putin / Armata ucraineană obţine noi victorii / Putin a respins un acord de pace în Ucraina la începutul războiului / Deţinuţii din Rusia refuză să participe la război, chiar dacă li se promite eliberarea

Stiri pe aceeasi tema