Un bărbat și o femeie din Bihor, acuzați că au furat o sumă impresionantă din contul unui mort. Planul pus la cale de cei doiUn bărbat și o femeie din Bihor sunt acuzați că au furat o sumă uriașă de bani de la o persoană decedată, după ce au accesat în mod ilegal contul bancar.

Împreună cu bărbatul în vârstă de 44 de ani, femeia din Bihor, angajata băncii la care erau depuși banii decedatului, a accesat în mod ilegal sistemul informatic al instituției, reușind, în acest fel, să afle parola contului.

Femeia a descoperit că bărbatul avea în cont o sumă importantă de bani, care ajungea la valoarea de 1,3 milioane de lei.

Toate aceste date au fost transmise de femeie către bărbatul de 44 de ani, care a obținut împuternicirea asupra contului printr-o procură notarială falsă.

Ulterior, banii au fost transferați către conturile controlate de mai mulți interpuși.

Citește și: Un cetăţean german, care aducea ajutoare pentru orfanii din Arad, reţinut după ce şi-a bătut joc de doi copii timp de câţiva ani

În final, angajații băncii au observat că acel cont era utilizat în mod fraudulos și au sesizat imediat Poliția.

În prezent, bărbatul este plasat sub control judiciar și urmează să fie judecat pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, uz de fals și fals în declarații.

Totodată, angajata băncii a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni asemănătoare, însă s-ar putea să scape cu o pedeapsă mai blândă, pentru că procurorii au încheiat cu ea un acord de recunoaștere a vinovăției.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Breaking | Klaus Iohannis a semnat: Alex Florența – noul procuror general, Marius Voineag – noul șef DNA

Urmatoarea stire

Senzualul Regé-Jean Page, la premiera britanică “Dungeons & Dragons” doar cu costum, fără cămașă

Stiri pe aceeasi tema