Un bărbat din Vaslui a încercat să se sinucidă, împușcându-se în cap cu un asomator


Un bărbat din Vaslui a încercat să se sinucidă sâmbătă după-amiază, împușcându-se în cap cu un asomator. Acesta a fost grav rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui a fost alertat sâmbătă după-amiază că un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit împușcat în cap. Acesta a folosit un asomator pentru a-și pune capăt zilelor.

„Victima a predată la Spitalul Judeţean Vaslui cu plagă penetrantă craniană. Este conştient dar cu deficit motor hemicorp stâng”, a precizat SAJ Vaslui.

Incidentul de astăzi este al doilea în doar două zile în Moldova. Vineri, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Poiana Teiului, județul Neamț, a încercat să-și ia viața folosind un dispozitiv de asomare cu capse pentru animale. Astfel de echipamente sunt clasificate drept arme neletale cu scopul de a asomă animalele și pot fi achiziționate de orice persoană majoră în…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Vor veni bani grei din închirieri!

Directorul Poştei Române, Valentin Ştefan, a anunţat, miercuri, lansarea portalului imobiliar al companiei şi a precizat că din…