Un bărbat din Anglia și-a ucis fratele, lovindu-l în mod repetat cu o chitară, după ce s-au certat


Paul Hawkesford-Barnes, în vârstă de 57 de ani, stătea în pat, în casa mamei sale din Wyken, West Midlands, când a fost agresat de fratele său Steven Barnes în luna martie a acestui an. Steven Barnes a recunoscut uciderea fratelui său, care era tatăl a patru copii, Paul Hawkesford-Barnes, relatează Mirror.

Steven Barnes a recunoscut că și-a ucis fratele

Atacatorul a pledat vinovat și pentru o altă acuzație de tentativă de vătămare corporală gravă a mamei sale, în vârstă de 84 de ani. Steven nu a fost de acord cu fratele său cu privire la grija mamei lor. Mesajele trimise în noaptea crimei au arătat că Paul a fost îngrijorat de starea psihică a lui Steven și chiar s-a oferit să-l ducă la medic dimineața.

Dar fratele său l-a supus pe Paul la un atac violent, după ce acesta l-a lovit în mod repetat cu o chitară.

Paul a fost descoperit în dimineața următoare de un asistent plătit, care avea grijă de mama lor. Acesta a fost transportat la spital, unde a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Steven Barnes a recunoscut acuzațiile la o audiere la Warwick Crown Court. El va fi condamnat pe 18 noiembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce s-a ales de celebrul Ionuț Popa după Survivor România? A avut probleme psihice și nu doar atât. Detalii în premieră

Urmatoarea stire

VIDEO. Putin, gazdă a unui concert în Piața Roșie, pentru a sărbători anexarea teritoriilor ucrainene. Ce a cântat președintele rus

Stiri pe aceeasi tema