Un bărbat a fost declarat mort, cu toate că el trăia. Cine s-a stins de fapt în viață în accidentul din Italia


Incident scandalos în urma unui accident din Italia. Un bărbat viu și sănătos a fost declarat de oamenii legii mort. Autoritățile au anunțat familia presupusei victime, când, în realitate, cel care se stinsese din viață era un muncitor român.


In articol:


Totul a avut loc în Lugo, Italia, acolo unde un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost declarat mort în locul unui român.

Accidentul tragic în care acesta și-ar fi pierdut viața a avut loc sâmbătă, 17 septembrie 2022, la orele după-amiezii.

Oamenii legii italieni au informat rudele presupusei victime în legătură cu decesul acesteia, doar pentru a descoperi că bărbatul era de fapt în viață și sănătoasă.

Mai exact, este vorba despre Emanulele Assirelli, un muncitor în vârstă de 44 de ani, care a povestit toată întâmplarea jurnaliștilor de la Resto del Carlino.

Citeste si: Doi soți din Italia au îngropat milioane de euro în curtea casei. O parte din bani ar proveni din România

Totul a început vineri, 16 septembrie 2022, când bărbatul în vârstă de 44 de ani i-a vândut un scuter vechi pe care îl deținea unei cunoștințe, mai exact, unui muncitor agricol, cetățean român.
A doua zi, românul, care conducea vehiculul proaspăt achiziționat, a ajuns într-un șanț, pierzându-și viața.

În urma accidentului, oamenii legii au verificat broșura scuterului, găsind din nou numele lui Assireli pe ea și confundându-l cu omul mort. Au fost avertizați părinții și fosta soție, care au trăit clipe de coșmar până la descoperirea adevărului.

„Vom evalua împreună cu avocatul o plângere împotriva celor care au greșit”, a spus bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Un muncitor român s-a stins din viață în Italia. A murit într-un accident banal cu scuterul

Durere fără margini pentru familia unui muncitor român în vârstă de 42 de ani. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui accident de scuter care a avut loc în Sasso Morelli. Polițiștii nu înțeleg cu exactitate care a fost cauza decesului și au solicitat o autopsie în acest caz.

Românul în vârstă de 42 de ani locuia în Imola, Italia. Muncitorul s-a stins din viață sâmbătă, 17 septembrie 2022, în urma unui accident care a avut loc la Sasso Morelli. Victima conducea un scuter pe Via Sguazzaloca când, la intersecția cu Via Fornace Guerrino, moment în care a pierdut controlul vehiculului și a ajuns în afara șoselei și în șanțul care mărginește carosabilul. 

Citeste si: Tragedie provocată de un român pe o autostradă din Italia. S-a urcat la volan după ce a băut la o nuntă

În ciuda tutor eforturilor depuse de salvatorii ajunși la fața locului, starea românului în vârstă de 42 de ani s-a dovedit a fi critică, iar încercările de a-l resuscita au fost, din nefericire, fără rezultat. Românul s-a stins din viață la puțin timp după impact.

Cu toate acestea, polițiștii au transmis că momentan, nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului și că urmează să fie clarificate. “Nu se știe încă”, a fost explicația dată de reprezentanții secției de poliție Medicina, “dacă cauza a fost o stare de rău, o distragere a atenției sau o cădere provocată de asfaltul încă umed din cauza ploii“. Autopsia românului în vârstă de 42 de ani și sechestrul asupra vehiculului dispus de autoritățile judiciare vor trebui să facă lumină în acest caz, susțin polițiștii italieni.

La fața locului, pe lângă carabinierii din Sesto Imolese, a intervenit și o patrulă a poliției locale din Imola pentru a reglementa traficul.

Citeste si: Accident fatal de motocicletă pentru un tânăr român din Italia. Florin urma să devină tată

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ANPC anunță controale la furnizorii de energie electrică

Urmatoarea stire

„Primii în pat, primii la baie”

Stiri pe aceeasi tema