Un apartament de la etajul 10 a luat foc: O fată de 15 ani se afla în el – Știri de ultimă oră


Un incendiu cu mari degajări de fum a izbucnit la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. În apartament se afla o fată de 15 ani care a fost ajutată de vecini să se autoevacueze. Alte două persoane cu probleme locomotorii, au fost evacuate de la etajul 8. Au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului.

„În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan. La locul solicitării, s-au mobilizat de urgenţă pompierii Detaşamentului Petroşani cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime şi echipajul SMURD Vulcan. Forţele operative sosite la faţa locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând şi uşa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum şi în interiorul locuinţei”, a transmis duminică, ISU Hunedoara, scrie news.ro.

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mașina a sunat singură la 112. Șoferul s-a răsturnat de pe șosea, încercând să evite o căprioară

Urmatoarea stire

Incredibil! Ţara unde guvernul a refuzat să schimbe ora. Guvernul are o oră, iar cetăţenii altă oră / Pe aceaşi stradă sunt două fusuri orare

Stiri pe aceeasi tema