Un adolescent a mers cu autobuzul cu rucsacul prins între uși. Conducerea companiei a convocat șoferul pentru o cercetare internă


Un adolescent a fost fotografiat în această dimineață în Sibiu circulând cu autobuzul cu rucsacul prins în ușile mașinii.

Cel care a realizat fotografiile le-a postat pe rețelele sociale încercând să atragă atenția asupra pericolului astfel creat, făcând chiar o paralelă cu situația de acum o lună din Arad când o femeie a murit după ce a fost prinsă în ușile tramvaiului și târâtă pe carosabil.

Autorul imaginilor spune că scena s-a petrecut în jurul orei 09:55 pe strada Semaforului, iar după talie persoana cu rucsacul în spate era un adolescent.

”Eram în spatele autobuzului, în mașina mea, și am rămas uimit de ce am văzut. Am vrut doar să trag un semnal de alarmă, că începe școala și am și eu copil care circulă cu transportul în comun”, a declarat martorul respectiv pentru Turnul Sfatului.

Din fericire, totul s-a încheiat fără apariția unei situații neplăcute.

Reporterul Turnul Sfatului a prezentat imaginile reprezentanților companiei de transport în comun a Sibiului. Aceștia au dispus o cercetare internă, convocând șoferul pentru a da explicații.

”În urma sesizării s-au efectuat verificările necesare și a fost identificat conducătorul auto în cauză. Acesta a fost convocat la sediul firmei pentru a da o notă explicativă, conform procedurilor interne. La finalul cercetării evenimentului reclamat se vor analiza concluziile și vor fi luate măsurile care se impun.

Ne cerem scuze pentru situația creată și vă asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public să fie executat în cele mai bune condiții”, a declarat Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe
Instagram /
Facebook /
YouTube


Stefan Dobre

Citeste continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema