Ultimele clipe din viaţa unui bărbat din Gorj, filmate cu telefonul. S-a înecat în piscină sub privirile oamenilor, dar nimeni nu şi-a dat seama

Video

Moarte şocantă la o piscină din Târgu Jiu. Un bărbat căruia i s-a făcut rău în bazin a stat trei minute sub apă, timp în care nici salvamarii, nici ceilalţi clienţi, alfaţi la câţiva metri, nu şi-au dat seama că ceva este în neregulă. Omul a fost scos când era deja prea târziu.

Vezi și

  • Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional.

Fără să ştie, femeia care filmează distracţia de la piscină surprinde ultimele clipe de viaţă ale bărbatului de 40 de ani. Acesta înoată cu dificultate spre marginea bazinului. 

Apa nu depăşeşte un metru şi jumătate, însă bărbatului probabil că i se face rău. Se scufundă fără să strige după ajutor sau să se zbată. Nimeni nu observă că ar fi ceva în neregulă. Timp de două minute, oamenii înoată pe lângă el. 

Ai grijă, ai grijă! Dar ce face, că e cam de mult acolo?

Chiar şi după această constatare, clienţii de la piscină îşi văd de treaba lor. Abia la trei minute după ce bărbatul s-a scufundat apare primul apel de ajutor.

Înecat sub privirile oamenilor

Un băiat, uită-te şi tu, e cam de mult aici! Uite-l jos! 

Trupul bărbatului este în cele din urmă scos din bazin de către un client. Oamenii strigă după salvamar, care până la acel moment nu observase situaţia în care se alfa victima. 

Cheamă salvamarii! Hei, ajutor! Hei!  Să vină cineva aici! Veniţi încoace cineva, unde e salvamarul, hei!

Alertat, un salvamar începe imediat manevrele de resuscitare, fiind instruit de pe margine de clienţi.

La faţa locului a ajuns de urgenţă o ambulanţă. Personalul medical a continuat să efectueze manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. Trupul bărbatului din Băleşti, Gorj, a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă în acest caz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Locul ciudat descoperit pe o insulă îndepărtată, din timpul lui Hristos

Urmatoarea stire

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Trupele ucrainiene se retrag în Lysychansk, unde vor continua rezistenţa. Retragerea din Severodoneţk va dura câteva zile

Stiri pe aceeasi tema