Ultima ora local: Cupa Select s a bucurat de meciuri spectaculoase si de o participare numeroasa » Monitorul de SuceavaCupa Select a adunat zilele trecute în balonul presostatic de la Baza Sportivă „Unirea” peste 80 de tenismeni amatori din Suceava și județele învecinate.

Fiind un concurs din cadrul Circuitului Național Sportya, turneul a fost structurat de către organizatori pe patru niveluri de valoare. Astfel, tabloul de concurs de la nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6, 7 şi 8 s-au adresat practicanţilor acestui sport din ce în ce mai avansaţi. De asemenea, în cadrul întrecerii a avut loc și un turneu de dublu de nivelul 6.

Printre laureații turneului s-a aflat și fostul mare fotbalist Dorin Goian, care a câștigat turneul de simplu al concursului de nivelul 6 și a jucat finala probei de dublu, alături de bunul său prieten Mihai Ududec, finală pierdută greu, în super tie- break, în dauna perechii Costel Chelariu (Suceava) / Andrei Zaharie (Botoșani). De altfel, ziua de duminică a fost foarte solicitantă pentru Dorin Goian,…

Citeste continuarea pe www.monitorulsv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema