ULTIMA ORĂ Alegerile europene și cele locale vor fi comasate și vor avea loc în iunie! PSD – PNL, liste comune doar la europarlamentare! Când vor avea loc prezidențialele și parlamentarele! | Jurnal de Vrancea


Cei doi lideri ai principalelor partide politice din România, PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au anunțat în această seară comasarea alegerilor locale și parlamentare pentru data de 9 iunie. Însă, cele două formațiuni nu vor merge împreună la cele două tururi de scrutin. Astfel, la europarlamentare se va merge cu liste comune în timp ce la alegerile locale PNL și PSD vor avea liste separate, cu alte cuvinte… „fiecare pentru el”.

„Nu putem fragiliza stabilitatea țării pentru micile orgolii politice”, a spus președintele PNL, Nicolae Ciucă. „O putere politică trebuie să-și asume lucruri în momente dificile și să facă mai puține calcule electorale”, a declarat de la pupitru și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

De asemenea, s-a stabilit ca alegerile prezidențiale să aibă loc în septembrie (cel mai probabil pe 8 și 22 septembrie) iar cele generale (parlamentare) în luna decembrie.

Citeste continuarea pe www.jurnaldevrancea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema