Ucraina deține teritorii care nu îi aparțin, România e o colonie, Soros e implicat


Parlamentarul Diana Șoșoacă a dat un interviu unei publicații rusești în care susține că România este o „colonie” în UE, că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei și că Ucraina deține ilegal teritorii, inclusiv unele care aparțin României. În interviul pentru Eurasia Daily, o publicație specializată în geopolitică, Șoșoacă preia mai multe teorii ale propagandei ruse, inclusiv aceea că ucrainenii ar pregăti o operațiune în regiunea separatistă Transnistria din R. Moldova. Nu lipsește nici implicarea lui George Soros în situația din regiune, în condițiile în care cunoscutul filantrop este o țintă a adepților teoriei conspirațiilor.

Șoșoacă este primul politician român care vorbește cu presa rusă. De altfel, senatoarea este cunoscută pentru apropierea ei de Moscova, în condițiile în care participă la numeroase evenimente organizate de Ambasada Rusiei la București. Chiar luna trecută, Șoșoacă s-a întâlnit cu ambasadorul rus la București, Valeri Kuzmin, la recepția organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al Doilea Război.

Redăm interviul integral acordat de Șoșoacă publicației Eurasia Daily, cu traducerea postată de senatoare pe pagina ei de Facebook:

Întrebarea 1: Guvernul român a adoptat un decret de urgență privind reducerea bugetului. De ce o țară care este aproape un partener strategic al economiei de lider din lume, SUA, se confruntă cu astfel de probleme economice? Care este motivul?

Răspunsul 1: România se confruntă cu probleme economice pentru că are o economie de colonie, în care profiturile sunt scoase din țară de multinaționalele străine care ocolesc plata taxelor și impozitelor, astfel că țara trăiește din împrumuturi. Datoria externă a României a depășit 50 la sută din PIB și se împrumută într-un ritm galopant și la dobânzi astronomice, iar banii dispar ca și cum nu ar fi fost, în timp ce cetățenii nu văd nici un folos de pe urma acestor bani împrumutați. Este o economie de consum, dar de consum din import, pentru că în România nu se mai produce nimic, până și alimentele vin din import, în condițiile în care România era un mare producător în toate domeniile, iar din punct de vedere al produselor agro-alimentare excela. Colac peste pupăză, au mai venit și cerealele ucrainene, mai ieftine, dar nesănătoase, care, în loc să ajungă în Africa sau în Asia, așa cum se promisese, au fost desfăcute în România și au falimentat producătorii locali.

Acestea sunt doar câteva aspect ale falimentului economic spre care România este direcționată cu bună știință de la Bruxelles pentru a fi doar o piață de desfacere și un izvor de mână ieftină de lucru care să susțină economiile occidentale, acolo unde românii se duc să muncească din lipsa perspectivelor de la ei de acasă. Între timp, în România…

Citeste continuarea pe psnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema