Turist american, suspendat cu motocicleta pe Transfăgărășan. Imaginile au devenit virale / FOTO

  • Turist suspendat cu motocicleta deasupra prăpastiei pe Transfăgărășan
  • Imaginile de la fața locului au devenit virale

Un turist american a avut parte de experiența vieții lui în România, după ce a rămas suspendat cu motocicleta pe unul dintre cele mai celebre drumuri din țară. Imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit virale, internauții fiind șocați de faptul că șoferul este încă în viață. Motocicleta s-a oprit în dreptul unei prăpastii.

American suspendat cu motocicleta în România

Un bărbat din America a decis să viziteze unul dintre cele mai celebre drumuri din România cu motocicleta, fără să știe ce urmează să i se întâmple. Bărbatul a avut ghinionul ca motocicleta lui să rămână suspendată deasupra prăpastiei, iar persoanele de la fața locului au fost șocate de faptul că șoferul a reușit să scape cu viață și să își salveze și motocicleta.

Se pare că de vină ar fi fost o pată de ulei care era pe șosea, iar aceasta a făcut ca motocicleta să derapeze și să intre într-unul din parapeții de pe marginea drumului. Însă, pentru că aceștia nu erau suficient de înalți ca să o oprească, motocicleta a sărit peste și a rămas agățată într-unul dintre ei, conform bizbrasov.ro.

“A alunecat pe o parte și parapetul în zona aia are o palmă înălțime. Motocicleta era pe o parte când a ajuns la parapet și de acolo a revenit în poziție verticală oprindu-se în sidecase. A trecut peste, din inerție. Practic suportul stâng al coburului l-a ținut agățat acolo”, spune o persoană martoră la moment.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare

Martorii de la evenimentul neplăcut au înregistrat întâmplarea și au publicat imaginile pe rețelele de socializare, care au devenit, ulterior, virale. Persoana care a publicat fotografiile pe social media le-a oferit și explicații internauților, spunând despre bărbat că este cel mai norocos motociclist:

„Ieri pe Transfăgărășan am dat peste cel mai norocos motociclist pe care l-am întâlnit vreodată. Un american în vizită în România, cu o motocicletă închiriată, a derapat pe o pată de ulei la al treilea viraj pe coborâre. Din inerție motocicleta și-a continuat traiectoria cu el în șa, trecând peste parapet (în zona aceea era foarte jos – parapetul) și motocicleta ținându-se doar în side case”, a explicat martorul.

Citește și: Turist român, vacanță de coșmar în septembrie pe litoralul românesc. Cum a descris experiența: „Asta este hoție nu turism”

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Câți lei a ajuns să coste 1 litru de benzină și unul de motorină în Iași. Imagine realizată de un șofer, într-o benzinărie

Urmatoarea stire

Premiile Ig Nobel pentru descoperirile inutile. Un studiu despre modul în care se împerechează scorpionii constipați se numără printre câștigători

Stiri pe aceeasi tema