Trupa NSYNC s-a reunit la 22 de ani de la ultimul album lansat


Trupa a fost văzută la premiile MTV Video Music Awards 2023 în formula completă. E vorba despre Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick. Ei s-au reunit şi în studio pentru a înregistra un nou album, la 22 de ani de la ultimul LP lansat. Avem deja şi numele unei piese, “Better Place”, care va debuta pe 29 septembrie.

Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram un teaser video şi un mesaj cu privire la viitorul release. În clip se poate auzi şi o parte din nouă piesă. Oficial povestea NSYNC s-a încheiat în 2007, odată cu despărţirea grupului. Se pare că noul single se va regăsi pe coloana sonoră a celui de-al treilea film “Trolls”, al studioului DreamWorks Animation.

Numele său complet este “Trolls Band Together” şi regia îi aparţine lui Walt Dohrn şi Tim Heltz. Ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake va fi în distribuţie, dând voce personajului Branch (protagonistul).

Boy band-ul a vândut peste 56 de milioane de discuri şi zvonurile despre reunirea sa au abundat după apariţia celor 5 membri ai formaţiei la gala MTV Video Music Awards din New Jersey. Cei 5 artişti au prezentat premiul pentru cel mai bun videoclip pop, adjudecat de Taylor Swift prin piesa “Anti-Hero”.

Ultimul album scos de NSYNC a fost “Celebrity”, iar după destrămarea grupului Justin Timberlake şi-a început cariera solo odată cu lansarea discului “Justified”, premiat cu Grammy. Am avut parte de o mini reuniune NSYNC în 2018 pentru a sărbători steaua de pe Hollywood Walk of Fame.

Povestea formaţiei începea în 1995 şi a ţinut până în 2007. A avut 4 albume, inclusiv unul de Crăciun, iar artiste că Hayley Williams şi Taylor Swift au povestit că au învăţat armoniile vocale de la NSYNC şi respectiv că au avut figurine cu artiştii.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: Lenny Kravitz – TK421

Fanii tot încearcă să afle semnificaţia titlului acestei piese, “TK421” fiind un veritabil mister. Dacă era 420 ne-am…