Trupa lui Mutu scrie istorie. FCSB-Rapid 1-5 e cea mai categorică victorie a alb-vişiniilor pe terenul roş-albaştrilorRapid s-a distrat în derby-ul de pe „Arena Naţională”, cu FCSB şi s-a impus cu neverosimilul scor de 5-1. Trupa pregătită de Adi Mutu a scris un nou record, aceasta fiind cea mai categorică victorie obţinută de alb-vişinii pe terenul FCSB-ului.

Nu este însă pentru prima dată când „feroviarii” îi umilesc pe roş-albaştri cu acest scor de 5-1. În urmă cu 13 ani, în aprilie 2010, Rapidul trecea, pe vechiul stadion „Valentin Stănescu”, de FCSB, cu acelaşi 5-1.

Cristi Săpunaru, căpitanul formaţiei de sub Podul Grant, a fost prezent şi în 2010 la succesul de răsunet al alb-vişiniilor.

Atunci jucam pentru ceva, acum a fost fără miză”, a declarat Săpunaru, imediat după succesul de pe „Arena Naţională”.

Alb-vişiniii au rezolvat soarta partidei încă din prima jumătate de oră. Lukassen şi Iacob au au adus un avantaj de trei goluri Rapidului, iar pe „Arena Naţională” s-a lăsat liniştea. La pauză, mai mulţi fani ai gazdelor au părăsit tribunele celui mai mare stadion din Bucureşti, nemaisuportând umilinţa.

Deşi golul frumos al lui Tavi Popescu părea să reechilibreze partida, Rapidul a mai punctat de încă două ori pe tabela de marcaj, în repriza secundă. Ambele reuşite au purtat semnătura lui Funsho.

Charalmbous şi-a pus cenuşă în cap

Elias Charalambous, principalul din acte al FCSB-ului, şi-a pus cenuşă în cap şi şi-a asumat întreaga vină pentru acest eşec usturător.

A fost o seară grea pentru noi. Nu m-am aşteptat să încheiem sezonul aşa. A fost o  săptămâna grea după ce am pierdut cu Farul, dar nu este aceasta o scuză pentru astăzi. Îmi prezint scuzele mele fanilor. Am spus că vom juca pentru ei, dar rezultatul a fost foarte rău pentru noi. Întotdeauna, există o zi următoare. Ne simţim rău, dar trebuie să continuăm. Îmi asum responsabilitatea pentru acest rezultat, a precizat Charalambous, la flash-interviul de după meci.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema