Trucul genial prin care păstrezi biscuiții și prăjiturile ca în prima zi după coacere. Nu vei mai proceda altfelToate gospodinele încearcă să găsească din ce în ce mai multe trucuri care să le facă viața ușoară în gospodărie și bucătărie. Weekend-ul se apropie cu pași repezi, iar doamnele se gândesc la o surpriză pentru cei dragi. Desigur că ele au nevoie de o rețetă simplă și rapidă, dar și foarte practică pentru multe dintre ele care gătesc pentru mai multe zile. Cum poți să ai biscuiți și prăjituri fragede ca în prima zi după coacere chiar dacă le consumi mai târziu? Iată cum trebuie să procedezi!

Truc pentru gospodine: cum să păstrezi biscuiții și prăjiturelele proaspete mai mult timp?

Gospodinele încearcă să facă totul perfect pentru cei dragi, așa că uită de oboseală mai ales la final de săptămână. Majoritatea doamnelor preferă să petreacă în zilele libere timpul cu familia, așa că vor și să îi răsfețe pe aceștia cu ceva dulce. Un număr mare dintre ele întâmpină probleme în privința timpului limitat pe care îl au.

Specialiștii au venit cu un truc ce le poate ajuta să scape de treburile casnice și de orele state în bucătărie în weekend, astfel pot să pregătească biscuiți sau prăjituri în ziua de vineri pe care copiii să le consume sâmbătă sau duminică.

Desigur că toate se gândesc la faptul că deserturile alese nu vor mai fi la fel de proaspete și nu vor avea textura dorită și specială ca cele abia scoase din cuptor. Experții le arată că acest lucru este posibil, dacă respectă anumite detalii.

Mai exact, lasă preparatele alese la răcit după coacere în tava în care s-au făcut. Asta le va ajuta să nu își schimbe forma și culoarea aluatului. În cazul în care nu ai loc să le păstrezi în tăvi, poți să le pui în recipiente bine închise în care să nu intre aerul care să le modifice.

Cum trebuie să procedezi?

De asemenea, o altă opțiune simplă și rapidă este să pui biscuiții într-o casoletă înaltă în care să aibă spațiu, iar peste ele să adaugi o felie de pâine albă care să extragă umezeala ce ar putea să strice preparatele dulci.

Dacă te-ai decis în cele din urmă să gătești câteva fursecuri, află că ele se păstrează perfect dacă alegi să presari peste fiecare bucată zahăr pudră din belșug.

Desigur că în acest caz trebuie să ai grijă la cantitatea de zahăr din compoziția lor. Poți să înlocuiești ingredientul în aluat cu îndulcitor natural.

Fructoza, zahărul brun, ștevia sau chiar câteva linguri de dulceață sunt de mare ajutor în bucătăria doamnelor care sunt atente la un astfel de detaliu.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema