Trucul de negociere a salariului care te ajută să obţii jobul dorit. Expert în recrutare: “Funcţionează de fiecare dată”Cei care optează pentru un anume job pot aplica un truc de negociere care îi va ajuta să obțină mai uşor postul dorit.

Potrivit experților în comunicare, acest truc funcționează cel mai bine atunci când în anunțurile de angajare sunt menționate și informații cu privire la nivelul de salarizare.

Cu aceste informaţii poţi controla discuția la interviul de angajare cu o simplă întrebare care are o putere extraordinară.

Trucul a fost dezvăluit de Chanelle Howell, un rectrutor din New York, în vârstă de 31 de ani, care a intervievat sute de persoane în timp ce lucra pentru Goldman Sachs și Bridgewater Associates, relatează CNBC.

De exemplu, potrivit acesteia, dacă te prezinți la un interviu pentru un post cu un salariu între 100.000 și 150.000 de dolari, adresează următoarea întrebare:

“Îmi puteți spune ce aptitudini și ce nivel experiență fac diferența între un candidat cu un salariu de 100.000 de dolari și unul de 150.000 de…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

In Memoriam: Commemorating the Fallen

H.E. Ion JINGA, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary, Permanent Representative Council of Europe On 9 and 10 April 2024,…