Trei români au ajuns în spatele gratiilor după ce au fost prinși cu portbagajul mașinii plin cu haine de firmă. Indivizii sunt suspectați de furtOamenii legii italieni au confiscat aproximativ 130 de articole de îmbrăcăminte de la branduri de lux din portbagajul a trei români. Indivizii sunt bănuiți de furtul bunurilor dintr-un centru comercial.


In articol:


Mai exact, în decursul unei singure după-amieze, ofițerii Poliției de Stat au confiscat un total de 129 de articole vestimentare de la trei bărbați de origine română, care erau suspectați de furtul bunurilor din incinta unui centru comercial. 

Polițiștii de combatere a furturilor în retail au surprins un bărbat cu numere de înmatriculare românești în fața centrului comercial Euroma2. După o așteptare discretă, au intervenit când alți doi bărbați au urcat în mașină cu plicuri mari. Suspecții au fost blocati de polițiști.

Citește și: Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani care s-a înecat într-un restaurant

Citeste si: Aza de la „Bravo, ai stil” 2023 a trezit suspiciuni în rândul concurentelor: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”. Iris a pus prima punctul pe „i”- kanald.ro

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Cum a ajuns să arate Nona după descalificarea din Casa iubirii! Fanii au rămas șocați- wowbiz.ro

Plicurile, modificate în grabă la fața locului și căptușite în interior cu un strat protector pentru a evita detectarea sistemului de alarmă, conțineau mai multe articole vestimentare, toate având dispozitive

antifurt. De asemenea, portbagajul mașinii celor trei români era plin cu haine.

Cei trei români se află acum în arest

Mai apoi, polițiștii au identificat că hainele proveneau din trei magazine ale unor branduri de lux și că toate acestea fuseseră furate cu puțin timp înainte de descoperire.
Se presupune că cei trei bărbați au utilizat sisteme de comunicare pentru a-și coordona activitățile infracționale.

Citește și: Povestea emoţionantă a lui Daniel, românul care s-a luptat cu cancerul în Italia: „După prima operație, timp de trei ani nu am putut face nimic”

După procedurile legale și reclamațiile comercianților, bunurile au fost returnate, iar cei trei bărbați, în vârstă de 39, 36 și 21 de ani, toți de cetățenie română, au fost arestați și închiși în detenție preventivă pentru furt calificat. La solicitarea Parchetului din Roma, judecătorul pentru anchete preliminare a validat arestul și a ordonat menținerea lor în detenție preventivă.

În toate cazurile, se presupune că suspecții sunt nevinovați până când se dovedește contrariul, având în vedere faza actuală a investigațiilor preliminare. Procesul se află în etapa de cercetare, iar o concluzie finală privind vinovăția va fi stabilită numai după obținerea unei sentințe definitive și irevocabile, notează  jurnaliștii italieni.

Citește și: Noi detalii…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema