Trei piese ale lui Michael Jackson au fost scoase din reţelele de streaming

E vorba despre trei track-uri de pe albumul “Michael” din 2010 care au fost scoase de pe marile platforme muzicale, dup─â ce au ap─ârut acuza┼úii c─â nu faimosul solist a c├óntat pe ele. ├Än acest moment doar 7 din cele 10 track-uri sunt listate pe Spotify, Apple Music ┼či YouTube Music. Au disp─ârut “Monster”, colaborare cu 50 Cent, “Keep Your Head Up” ┼či “Breaking News”. Aceste melodii fac parte dintr-un proces ├«ntre mo┼čtenitorii lui Jackson ┼či Sony Music, care sus┼úine c─â o alt─â voce dec├ót a lui Michael a fost folosit─â pe ├«nregistr─âri.

Un purt─âtor de cuv├ónt al mo┼čtenitorilor lui Jackson a confirmat c─â piesele nu mai sunt disponibile online, dar insist─â c─â acest lucru nu are de-a face cu autenticitatea lor. Procesul a fost intentat ├«n 2014 de c─âtre fanul artistului Vera Serova ┼či a ajuns ├«n aten┼úia publicului ├«n 2018. Atunci mo┼čtenitorii lui Michael ┼či Sony au fost for┼úa┼úi s─â ia pozi┼úie oficial─â cu privire la acuza┼úia c─â Jackson nu a c├óntat pe c├óteva piese din ultimul s─âu album.

Tot ├«n 2018, ├«n august 3 judec─âtori de la curtea de apel au decis ├«n favoarea lui Sony Music ┼či a mo┼čtenitorilor lui Jackson ┼či ├«mpotriva lui Serova. Pe de alt─â parte investiga┼úia a ar─âtat c─â Sony ┼či reprezentan┼úii artistului nu ┼čtiau 100% sigur dac─â MJ chiar a c├óntat pe ├«nregistr─âri. Acum procesul a prins din nou via┼úa la Curtea Suprem─â din California. Acele track-uri au fost ├«nregistrate ├«n 2007, al─âturi de produc─âtorii ┼či compozitorii Edward Cascio ┼či James Porte.

Cum Jackson are milioane de fani ├«n toat─â lumea, mul┼úi cu urechi antrenate de decenii de ascultat MJ, ace┼čtia au ├«nceput s─â sesiseze discrepan┼úe ciudate ├«n acele melodii. Inclusiv mama megastar-ului, Katherine Jackson a declarat ├«n 2010 ca “anumite piese de pe albumul “Michael” sunt false”, lucru sus┼úinut de sora artistului, LaToya Jackson. Imitatorul lui MJ Jason Malachi sus┼úine sus ┼či tare ca el a ├«nregistrat piesele sub contract cu Sony.

Vă reamintesc că Michael Jackson a încetat din viaţă în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Între timp au apărut tot mai multe indicii că se lucrează la un film biografic despre artist, dar e încă neclar cine îl va juca pe protagonist.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Claudia P─âtr─â╚Öcanu, mesaj cu sub├«n╚Ťeles pentru fosta soacr─â? “Nu sunt nurorile problema”

Urmatoarea stire

FCSB are un nou sponsor principal! GSP a aflat suma pe care o vor încasa roș-albaștrii

Stiri pe aceeasi tema