Trei ciobani au fost amendați cu 10.000 de lei după ce au intrat cu oile pe Autostrada Soarelui

Trei ciobani au fost amendaţi de poliţişti cu 10.000 de lei după ce au intrat cu oile pe Autostrada 2, în zona podului de la Cernavodă. Animalele au fost coborâte de pe pod şi nu s-au înregistrat alte evenimente. Poliţiştii au precizat că situaţia nu a fost semnalată la 112.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţişti s-au sesizat, vineri, cu privire la faptul că, pe Autostrada 2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de oi, însoţită de ciobani.
 
„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil. Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente”, a precizat IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că cei trei ciobani, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani, au fost amendaţi în total cu 10.005 de lei. Fiecare a primit câte o sancţiune de 3.335 de lei fiecare pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe autostradă.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un aliat al lui Vladimir Putin susține că al treilea război mondial a început deja și cere Rusiei să lanseze atacuri nucleare

Urmatoarea stire

Un copil de șase ani a primit de la un general rus un ceas și o mașinuță, consolare pentru pierderea tatălui pe front, în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema