„Trebuie să punem în practică ce ne spune Mister”


Fundașul dreapta Cristi Costin (25 de ani) a prefațat meciul dintre Dinamo și Sepsi.

  • Dinamo – Sepsi se joacă luni, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Fotbalistul care a semnat cu Dinamo înaintea acestui sezon a vorbit despre situația echipei și spune că formația lui Ovidiu Burcă are nevoie cât mai repede să obțină primele puncte din acest sezon.

DINAMO

„Am obosit!” » Burcă, discurs-manifest: „Ce face Vlad Iacob nu e bine pentru Dinamo” + Mesajul momentului pentru suporteri

Cristi Costin, înainte de Dinamo – Sepsi: „Va fi un test bun pentru a vedea ce ne lipsește”

„Vream să avem un joc cât mai consistent și să obținem puncte. În Liga 1 ne-am lovit cu toții de lucruri noi și trebuie să învățăm din fiecare greșeală. Trebuie să arătăm cât mai bine pentru că trec etape și avem nevoie de puncte.Cu Craiova am făcut o repriză bună, iar cu Steaua am făcut un meci slab. Trebuie ca în primul rând să punem în practică ce facem la antrenamente și ce ne spune mister.

Sepsi are o echipă omogenă. Și în Conference a făcut un meci bun. Se poate de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1. Pentru noi va fi un test bun pentru a vedea ce ne lipsește”, a declarat Cristi Costin la conferința de presă.

Am întâlni un grup bun aici. Vreau să fiu sănătos ca să mă pot antrena și să mă pot acomoda cât mai repede cu ce cere mister. Și vreau să luăm puncte cât mai repede, Nu e treaba noastră ce se întâmplă pe la birouri. Noi trebuie să aducem puncte cât mai repede. 

– Cristi Costin

VIDEO Totul despre Dinamo – Sepsi

Citește și: 

Ovidiu Burcă, nervos înainte de Dinamo – Sepsi: „Aștept mai mult de la toți! Am fost moi mental și fizic”

Burcă a anunțat noul transfer al lui Dinamo: „A făcut vizita medicală vineri”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema