“Trebuie sa intelegeti ca, daca Europa este atacata, noi nu vom veni niciodata sa va ajutam”. Dezvaluiri la Bruxelles, ce i-a spus Trump presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in 2020


Donald Trump i-a spus presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in 2020, ca SUA „nu vor veni niciodata in ajutor” daca Europa va fi atacata si a mai spus ca „NATO este moarta”, a declarat un comisar european.

Schimbul de replici dintre Trump si Ursula von der Leyen a avut loc la Forumul Economic Mondial de la Davos din 2020, a dezvaluit Thierry Breton,  comisar european francez responsabil pentru piata interna, cu responsabilitati inclusiv in domeniul apararii, potrivt The Guardian .

„Trebuie sa intelegeti ca, daca Europa este atacata, noi nu vom veni niciodata sa va ajutam si sa va sprijinim”, a spus Trump, potrivit lui Breton, care a vorbit in Parlamentul European.

Potrivit lui Breton, Trump a mai spus: „Apropo, NATO este moarta, iar noi vom pleca, vom parasi NATO”.

Potrivit Jerusalem Post, Trump a adaugat: „Si, apropo, imi datorati 400 de miliarde de dolari, pentru ca nu ati platit, voi, germanii, ceea ce trebuia sa platiti pentru aparare”.

Breton…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema