Transalpina s-a redeschis de aziCirculaţia pe sectorul de drum montan Rânca – Obârşia Lotrului al DN 67C – Transalpina se va redeschide vineri dimineaţa, începând cu ora 08:00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Circulaţia rutieră este deschisă în intervalul orar 8:00 – 18:00 doar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală de 3,5 tone. Viteza maximă de deplasare pe acest sector de drum este de 30 km/h. Amintim că circulaţia rutieră poate fi închisă/restricţionată, pe durată limitată, în funcţie de condiţiile meteorologice (ceaţă, ploi torenţiale, furtună, etc.) sau ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanşele, căderile de stânci şi ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800”, precizează CNAIR.

Potrivit sursei citate, decizia deschiderii traficului a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanţii CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea.

Citeste continuarea pe brasovmetropolitan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei

Bună ziua, o votcă, vă rog! – Dar…e 10 dimineața. – Atunci…bună dimineața! O votcă, vă rog! Citeste…