Traian Băsescu, omagiu neașteptat adus Mioarei Roman. Nimeni nu se aștepta la asta tocmai de la elTrupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus astăzi la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou, iar mâine, 26 februarie, va avea loc slujba de înmormântare. Într-un moment de profundă durere pentru familie, prieteni și admiratori, Traian Băsescu a făcut un gest neașteptat, aducând un omagia celebrei profesoare și jurnaliste.

Traian Băsescu, omagiu pentru Mioara Roman

Chiar dacă în trecut Traian Băsescu a fost cel care a evacuat-o pe Mioara Roman din casa din Primăverii, Traian Băsescu a trimis o coroană de zambile albe la priveghi, aducându-și respectul și prezentându-și condoleanțele familiei.

Vezi și: Mioara Roman nu mai este printre noi

„Cu respect, Traian Băsescu”, este mesajul discret, dar plin de sensibilitate, trecut pe coroana de flori, care a fost așezată lângă celelalte aranjamente florale, aduse de cei care au dorit să îi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

Gestul surprinzător al fostului…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

sfaturi și reguli de stil

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar…