Tragedie în lumea sportului! S-a stins din viață, la 24 de ore de când a primit un diagnostic dur


În ultimul timp s-au stins din viață multe valori, oameni tineri, care aveau tot viitorul înainte, dar soarta a fost prea dură pentru ei. Aflăm acum că a mai murit un nume mare, un sportiv cu o carieră în plină ascensiune, la doar 24 de ore după ce a primit un diagnostic dur.

A murit la doar 16 ani

Un tânăr sportiv a plecat din această lume în mod tragic, la doar 16 ani. Familia este răpusă de durere, pentru că nu se aștepta ca durerile de spate să fie, de fapt, o boală nemiloasă ce avea să îl ucidă.

Vezi și: Doliu în lumea televiziunii! A murit un mare prezentator, care a scris istorie

Kyle Limper era un jucător de baschet la început de drum, care deja obținute rezultate notabile. Era un mare iubitor de sport și voia să ajungă cât mai departe în domeniu, dar nu a mai fost să fie. Băiatul a murit pe 13 aprilie din cauza unei infecții sanguine provocate de cancerul care a fost descoperit în aceeași zi.

„Mi-au spus că în câteva zile, dacă nu se simte mai bine, să îl aduc înapoi. Ei bine, în câteva zile nici măcar nu mai putea sta în picioare. Nici măcar nu putea să se ridice din pat și a trebuit să îl ajut și să îl ridic în picioare, apoi a căzut din nou pe pat”, a spus tatăl îndurerat, potrivit New York Post.

Când au mers din nou la spital, pentru că adolescentul era sleit de puteri, au aflat că are, de fapt, leucemie, în doar 24 de ore de la aflarea vestii, organismul lui a cedat și nu a mai apucat să fie supus tratamentului ce sperau toți să îl salveze.

Familia și toți cei care l-au cunoscut sunt șocați și nu își explică tragedia. Era un copil onorabil, care juca la Kensington High School și a făcut și atletism și lupte libere.

Visa să joace baschet și, ulterior, să meargă și la facultate. Își dorea să studieze dreptul penal, pentru a lucra pentru FBI sau pentru o unitate de investigare. Spera că va începe să se pregătească cu agenți cunoscuți încă din această vară, dar planurile sorții au fost altele.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema