Tragedie în lumea sportului! Pilotul de curse Douglas Costa și partenera sa, morți la patru ore distanțăTragedie în lumea sportului! Pilotul de curse Douglas Costa și partenera sa au murit la patru ore distanță! 

Pilotul se afla la AMG Cup Brasil, când au apărut primele semne de boală. A fost dus la spitalul din Jundiai, în São Paulo, pe 7 iunie. Acolo a fost internată și logodnica sa, Mariana Giordano, care se simțea rău de două zile, din cauza febrei. Cei doi aveau simptomele unei gripe puternice, care s-a dovedit a fi o boală infecțioasă cauzată de o mușcătură de căpușă.

Din nefericire, amândoi au murit la patru ore distanță unul de celălalt, pe 8 iunie.

Descoperirea cauzei morții a venit abia după ce au fost examinate probe biologice la Institutul Adolfo Lutz din São Paulo, scrie Mediafax.

”Duminică i s-a administrat adrenalină și s-a simțit din nou bine. Luni a mers la universitate pentru un curs pe care îl termina. Noaptea a început să se simtă foarte rău și a fost internată în spital. Marți a fost transferată la terapie intensivă și a murit joi. Douglas a murit la prânz, iar ea a murit la ora 16.00”, a declarat fratele femeii Marianei Giordano, logodnica pilotului.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema