Tot ce trebuie să știți despre procedura de epilare cu laser la Amazingskin.ro


Ce este epilarea cu laser și cum funcționează Îndepărtarea părului cu laser este cea mai rapidă și mai eficientă metodă de a îndepărta definitiv părul nedorit. Părul este îndepărtat cu o unitate laser: un specialist setează puterea și lungimea de undă în funcție de zona care urmează să fie epilată și de caracteristicile personale ale clientului și folosește un mic manipulator pentru a trata părul. La început, părul devine mai subțire și mai palid, iar apoi se oprește complet din creștere.

Fiecare bulb pilos, baza părului, de pe corpul nostru conține melanină. Acesta este pigmentul care dă culoarea părului. Unii oameni au mai puțin, astfel încât părul lor este mai deschis. Unii au mult pigment, iar părul lor este mai închis la culoare și mai vizibil. Acest pigment este cel afectat de fasciculul laserului. Melanina atrage energia luminoasă și o acumulează. Cantitatea este transformată în calitate: energia luminoasă devine energie termică iar foliculul este încălzit. Acest lucru duce la distrugerea acestuia.

Amazingskin.ro, clinica specializată exclusiv pe epilarea definitivă cu laser cu puncte de lucru în București, Popești-Leordeni, Galați și Brăila, oferă servicii impecabile de epilare definitivă cu laser. Amazing skin oferă tratamente de durată, pentru o piele netedă și catifelată, fără iritații. Serviciul de epilare cu ajutorul laserului este destinat femeilor și bărbaților deopotrivă, și se înfăptuiește cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor avansate, precum și cu ajutorul unui personal specializat și calificat.

Laser epilation, hair removal therapy

Care sunt zonele care pot fi epilate cu ajutorul laserului

Procedura este potrivită pentru îndepărtarea părului pe aproape orice zonă a corpului. Sunt deosebit de populare zonele:

 • Față;
 • Zona bikini;
 • Brațe;
 • Picioare;
 • Axile.

Deseori femeile apelează la procedura de epilare picioare cu laser, mai ales în perioada caldă. De asemenea, puteți elimina părul nedorit de pe spate, gât și alte zone ale corpului unde vă deranjează.

Pregătirea pentru procedură

Nu este necesară nici o pregătire specială înainte de tratamentul de epilare cu laser. Asigurați-vă că nu aveți contraindicații și că nu purtați machiaj înainte de vizita la clinică. De restul se ocupă specialiștii clinicii.

Ce nu trebuie să faceți înainte și după tratament

Dispozitivele cu laser sunt “prieteni” foarte răi cu radiațiile ultraviolete. Prin urmare, cu cel puțin 14 zile înainte de procedură, trebuie să evitați să mergeți la plajă, sau să vizitați un solar. Dacă vă expuneți la soare, trebuie să aplicați cremă de protecție solară pe zonele corpului pe care intenționați să le tratați.

Cu o săptămână înainte de procedură, nu folosiți autobronzant și nu efectuați exfolieri chimice în zona de epilare cu laser.

Laser epilation, hair removal therapy

Indicații după procedură

După procedura de epilare cu laser, ar fi bine:

 • Să respectați recomandările specialistului cu privire la îngrijirea zonei epilate;
 • În cazul în care apar cruste în zona de tratament cu laser, nu le îndepărtați mecanic;
 • Să nu folosiți lumina soarelui sau solarul;
 • Să folosiți o cremă de protecție solară cu un SPF ridicat;
 • Să evitați să vizitați saunele timp de câteva zile;
 • Să evitați alte proceduri cu laser pe zona tratată.

Care este efectul procedurii

Rezultatul tratamentului de epilare cu laser este îndepărtarea părului din zona tratată a corpului. Firele de păr, care au fost tratate cu un fascicul de lumină direcționat, vor cădea în curând de la sine și nu vor mai crește din nou, deoarece foliculul și canalul nutritiv sunt distruse.

Epilarea cu laser ajută la obținerea unei pieli curate și netede, fără păr nedorit și daune mecanice – abraziuni, roșeață, iritații etc.

Cât durează epilarea cu laser și cât de des trebuie repetată procedura?

După epilare, părul este îndepărtat definitiv și nu mai crește la loc în zona tratată a corpului. Așadar, este suficient să faceți un curs de laser o dată pe viață. Cu toate acestea, o singură procedură nu este suficientă.

Părul de pe corpul uman nu crește tot odată: o parte din păr este în faza activă, în timp ce altele sunt în repaus. Unitățile moderne afectează doar foliculii de păr, care se află în faza activă, deoarece acesta este momentul în care părul crește și acumulează pigment, care atrage fasciculul. Cu toate acestea, dacă foliculul este „adormit”, acesta nu este „afectat” în timpul procedurii. Ulterior, din foliculul respectiv crește un fir de păr.

Astfel, este nevoie de mai multe tratamente pentru a îndepărta complet părul. Unele persoane au nevoie de mai puțin, altele pot avea nevoie de mai mult: depinde de caracteristicile personale, de structura părului și de culoarea părului și a pielii. Specialistul va calcula numărul exact de ședințe pentru dumneavoastră în timpul unei consultații.

Periodicitatea procedurilor

Procedurile se repetă odată la 3-4 săptămâni pentru foliculii de păr care “dormeau” data trecută. Așadar, este mai bine să începeți cursul de epilare înainte de vacanțe și excursii la mare, în avans, pentru a fi siguri că veți scăpa de păr până la data cerută.

Laser epilation, hair removal therapy

Cui i se adresează epilarea cu laser

Toată lumea care vrea să uite de părul nedorit pe orice parte a corpului poate apela la procedura respectivă. Epilarea cu laser este potrivită atât pentru bărbați cât și pentru femei. Indicațiile pentru această procedură sunt:

 • Creșterea părului nedorit pe corp sau pe față;
 • Piele sensibilă, predispusă la iritații după bărbierit sau epilare cu ceară;
 • Tendința de a avea părul facial sau de bikini încarnat;
 • Hipertricoza (creșterea excesivă a părului facial din motive genetice sau din orice alte motive);
 • Hirsutismul (creșterea excesivă a părului închis, lung și țepos la femei și copii).

Părul de pe față este deosebit de inestetic, din acest motiv, multe femei apelează la procedura de epilare față cu laser. Totodată, și bărbații își pot dori să scape de pilozitatea feței. În ambele cazuri, laserul își va face datoria.

 Avantajele epilării cu laser față de alte metode

 • Părul este îndepărtat definitiv;
 • Nu irită pielea;
 • Fără fire de păr încarnate;
 • Puteți scăpa de părul facial și corporal – zona de epilare depinde de dumneavoastră;
 • Minim de contraindicații;
 • Lipsa durerii – în special în comparație cu epilarea mecanică;
 • Epilarea cu laser este mai ieftină pe termen lung: nu este nevoie să cheltuiți în mod repetat bani pe proceduri costisitoare la salon sau să cumpărați aparate de ras noi;
 • Potrivit pentru bărbați și femei;
 • Sterile și sigure;
 • Cu contraindicații minime.

Utilizarea echipamentelor moderne și a specialiștilor cu înaltă calificare permite evitarea arsurilor și a altor leziuni. În timpul procedurii, pielea este ușor încălzită, dar se răcește imediat. În cazul unei epilări efectuate corect, nu există arsuri sau alte leziuni – vă puteți bucura de o piele netedă pentru mulți ani de acum încolo. Părul este distrus împreună cu foliculul, ceea ce înseamnă că nu mai crește la loc.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO Povestea România Sălbatică

Urmatoarea stire

Gal Gadot va reveni în rolul lui Gisele din seria Fast & Furious

Stiri pe aceeasi tema