Topul care măsoară vizibilitatea miniștrilor: Scandalurile politice i-au ridicat pe unii – Știri de ultimă oră


Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, şi cel al Mediului, Tanczos Barna, urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie, în timp ce ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, coboară pe locul 12 de pe locul 2, iar cel al Energiei, Virgil Popescu, coboară de pe 6 pe 13, relevă Barometrul vizibilităţii miniştrilor, o analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă are 9.737 de menţiuni în presa scrisă şi online în februarie, rămânând pe primul loc în topul vizibilităţii membrilor Guvernului. Ciucă a înregistrat vârfuri de vizibilitate odată cu declaraţiile făcute cu ocazia unui eveniment privind aderarea la OCDE, dar şi a vizitei la Sibiu, unde s-a pronunţat pe mai multe teme precum consolidarea clădirilor cu risc seismic, colaborarea cu constructorii turci, previziunile economice de iarnă ale CE care situau România între primele state europene cu privire la creşterea estimată a PIB. O altă zi în care premierul a înregistrat o bună vizibilitate a fost cea în care s-a referit la viitoarea arhitectură politică, inclusiv în contextul unei şedinţe a conducerii PNL, dar a vorbit şi despre o nouă tranşă de plată din PNRR, taxa de solidaritate şi lucrările desfăşurate de Ucraina pe Canalul Bâstroe.

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Germania acuză o „intimidare nucleară” a Rusiei după ce Putin a anunțat că mută arme nucleare tactice în Belarus

Urmatoarea stire

Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)

Stiri pe aceeasi tema