Top 5 seriale de comedie care te vor face să râzi în hohote


După o zi lungă, sau pur și simplu când ai chef să te bucuri de viață la maximum, alege să vizionezi un serial de comedie care te va face să râzi zgomotos. Regulile comediei sunt făcute pentru a fi încălcate. Dacă tot râsul provine dintr-o mare rătăcire psihologică, atunci rezultă că cele mai amuzante seriale sunt cele care continuă să o ia pe căi neașteptate. Ca și în alte domenii ale divertismentului, comediile TV care rezistă și care merită revăzute reușesc să vorbească despre ce se întâmpla la vremea lor și despre publicul care le urmărește generații întregi după aceea. Iată câteva seriale numai bune de urmărit pentru o stare de bine!

Seinfeld (1989-1998)

Unul dintre cele mai vizionate show-uri de televiziune din anii 1990, acest serial a fost o comedie de excepție care urmărește întâmplările unui grup de prieteni. Grupul este format din Jerry Seinfeld, un comediant de stand-up care pune la îndoială orice bizarerie a vieții; George Costanza (Jason Alexander), un membru cu ghinion al organizației New York Yankees; Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus), o femeie strălucitoare și editor de cărți care nu se teme să spună ce gândește; și Cosmo Kramer (Michael Richards), un bufon extrem de excentric și de lunecos. Un alt membru foarte notabil al serialului este Newman (Wayne Knight), un poștaș dolofan, prieten al lui Kramer și, aproape întotdeauna, dușmanul lui Jerry. Alte surse de comedie apar sub forma părinților atât ai lui Jerry, cât și ai lui George.

Sitcomul înfățișează micile probleme din viața protagoniștilor – locuri de parcare, babka, gropi – și stârnește râsul la orice pas. Se poate spune că Seinfeld și co-creatorul său, Larry David, au spart matrița sitcomului de televiziune și au inspirat nenumărați producători pentru anii care au urmat.

Jerry Seinfeld este un comediant de stand-up de mare succes, în principal pentru că oamenii din jurul său îi oferă o sursă nesfârșită de material excelent. Cel mai bun prieten al său este George Costanza (Jason Alexander), un ratat chel și plângăcios care tânjește după succesul pe care îl are Jerry, dar care nu este niciodată dispus să facă ceea ce este necesar pentru a-l obține. Vecinul lui Jerry, Cosmo Kramer (Michael Richards), dă deseori buzna în apartamentul lui Jerry și se impune în viața acestuia. În cel de-al doilea episod, fosta iubită a lui Jerry, Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus), revine în viața acestuia, iar cei patru reușesc să lege o prietenie împreună. Episoadele sunt rareori încărcate de intrigi, concentrându-se mai mult pe conversații și situații banale care puteau fi întâlnite în timpul vieții de zi cu zi în New York la acea vreme.

Friends (1994-2004)

Trei tineri și trei tinere – de genul cei mai buni prieteni – locuiesc în același complex de apartamente și se confruntă cu viața și dragostea în New York. Ei nu se feresc să-și bage…

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema