Tom Parker Bowles rupe tăcerea și vorbește despre încoronarea mamei, Regina Camilla


Tom Parker Bowles este fiul Camilei din căsătoria cu Andrew Parker Bowles. El a făcut acum primele mărturisiri despre încoronarea mamei sale alături de Regele Charles, eveniment care va avea loc pe 6 mai.

Tom Parker Bowles, în vârstă de 48 de ani, a spus în podcastul The News Agents. „Cred că au loc schimbări majore, dar nu-mi pasă de ce spune anumite persoane. (…)

S-a căsătorit cu persoana pe care o iubea! Asta s-a întâmplat”. Declarațiile acestea ale băiatului Reginei Camilla vin la câteva luni după ce fratele vitreg al lui Tom Parker Bowles, Prințul Harry, a făcut o serie de afirmații despre mama sa vitregă, Camilla, în cartea sa de memorii, Spare, catalogând-o drept „periculoasă”. În plus, el a mai sugerat că Regina Camilla a gândit „jocul pe termen lung”, totul cu gândul la căsătoria cu Charles și la coroană.

Tom Parker Bowles a fost întrebat, de asemenea, dacă mama sa e neliniștită înainte de ceremonia de încoronare din 6 mai de la Westminster Abbey. El a spus gazdelor podcastului, Emily Maitlis și Jon Sopel: „Cred că oricine ar fi neliniștit la o ocazie de o asemenea importanță din punct de vedere istoric. Și da, cred că aș fi îngrozit dacă ar trebui să ies purtând veșminte antice…

Are 75 de ani, dar știți, e greu să o faci. Dar ea nu s-a plâns niciodată. Trebuie doar să o faci, să te descurci”.

Fiul lui Tom, Freddy, în vârstă de 13 ani, pe care îl are cu fosta lui soție, Sara Buys, a primit un rol principal la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, băiatul e unul dintre pajii de onoare ai bunicii sale la ceremonie. Totodată, nepoții gemeni ai Reginei Camila, Gus și Louis Lopes, care sunt copiii Laurei și ai lui Harry Lopes, vor fi, de asemenea, paji.

Foto: Getty Images

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema