Tom Hanks crede că a făcut doar 4 filme “suficient de bune”


Tom Hanks este considerat unul dintre cei mai mari actori ai generației sale, iar dovadă stau chiar numeroasele premii primite pentru rolurile din filmele în care a jucat. Aproape șaizeci de pelicule, dintr-o gamă diversă de genuri, de la comedii romantice la drame profunde. 

„Forrest Gump” (1994) și „Philadelphia” (1993) i-au adus două premii Oscar și două Globuri de Aur. Trofeul din urmă l-a primit și pentru „Naufragiatul/ Cast Away” (2000) și pentru „Vreau să fiu mare/ Big” (1988). De asemenea, printre numeroasele premii primite se numără cele pentru întreaga carieră decernate de American Film Institute și la galele Globurile de Aur și BAFTA/ LA Britannia Awards.

Și, totuși, starul american, în vârstă de 66 de ani, consideră că, de-a lungul carierei sale, a făcut doar patru filme bune. „Am făcut o tonă (de filme, n.r.) și doar patru dintre ele sunt bune, cred. Sunt întotdeauna impresionat de felul în care este făcut un film. Modul în care o idee simplă devine o imagine pe ecran… Tot acest proces este un miracol”, a declarat actorul pentru revista People.

Tom Hanks nu a făcut publice titlurile celor patru filme pe care le consideră cele mai bune din cariera sa. Cu toate acestea, el a mărturisit în timpul unei apariții la podcastul găzduit de jurnalistul Bill Simmons, în noiembrie 2021, că filmele „A league of their own”, „Cloud Atlas” și „Cast Away” se numără printre preferatele sale.

Tom Hanks transpune experiența din cinema într-un roman

Actorul a făcut declarațiile privind puținele filme bune făcute cu ocazia anunțului despre lansarea primului său roman inspirat de cariera în cinema. „The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece” este programat pentru lansare pentru 9 mai 2023. 

Cartea lui Tom Hanks este o creație de ficțiune care spune povestea mai multor personaje, a unui soldat, a nepotului său de 5 ani și a unui regizor, toate legate între ele prin timp și o carte de benzi desenate.

Tom Hanks s-a simțit inspirat de experiențele sale personale de la Hollywood pentru a-și scrie cartea. „Fiecare personaj din carte face ceva ce am experimentat în timpul realizării unui film, de exemplu, am descoperit o filosofie sau a învățat o lecție importantă”, a spus Hanks pentru People. „Chiar și momentele nebunești, de exemplu, un fel de cascadorie pe care am făcut-o sau o greșeală căreia i-am supraviețuit”, a spus actorul într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Tom Hanks a refuzat să zboare în spațiu: „Mă descurc bine, dar nu plătesc o astfel de sumă…”

VIDEO | Tom Hanks, filmat în timp ce mâna dreaptă îi tremură incontrolabil. Actorul și-a îngrijorat fanii

Ce spune actrița Ana Ularu despre Tom Hanks, actorul alături de care va apărea în filmul „Inferno”

Foto: Profimedia Images

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un vaccin chinezesc împotriva COVID obține prima aprobare în Indonezia

Urmatoarea stire

Imagini impresionante cu luptele de la Azovstal, filmate de un soldat ucrainean eliberat de ruși: „Ei aveau totul, noi nu aveam nimic”

Stiri pe aceeasi tema