Theo Rose, prima declaraţie despre nunta cu Anghel Damian. Cum au reacţionat părinţii celor doiTheo Rose, prima declaraţie despre nunta cu Anghel Damian. Artista susţine că nu simte presiune din partea familiei, legată de nuntă, în condiţiile în care este deja gravidă, dar a recunoscut că s-a gândit, împreună cu partenerul ei, să se căsătorească înainte de venirea pe lume a fiului lor.

Citeşte şi: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului: „Vă spun, că nu am secrete. Pe Anghel îl ia cu leșin”

Mai mult, Theo Rose susţine că părinții săi s-au bucurat enorm atunci când au aflat că familia urmează să se mărească!

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a spus Theo Rose la ProTV.

Citeşte şi: Ce pofte de graviduță are Theo Rose? Nu o să îți vină să crezi care este băutura pe care vedeta o bea zilnic

Deşi nu se declară o fire superstițioasă, artista spune că și-ar dori să aibă loc cununia civilă înainte de nașterea micuțului, pentru ca fiul lor să aibă direct numele de familie al partenerului său: „Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc!”.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Incendiu la o casă din judeţul Iaşi. Pompierii intervin – Vremea noua

Urmatoarea stire

organizează un trial și testează jucători liberi

Stiri pe aceeasi tema