The Ballad of Songbirds and Snakes” ajunge pe locul 1 în box office-ul nord-american„Hunger Games” are încasări de 44 de milioane de dolari în box office-ul nord-american.David Gross: „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” are „cifre foarte bune”.După debutul dezastruos, ultimul film al Marvel, „The Marvels”, a căzut deja pe poziția a treia la box-office.În România, „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” are încasări de 280.718 $ la box-office.

Ultimul film cu supereroi lansat de Marvel, „The Marvels”, a fost detronat la box office după doar o săptămână. „The Hunger Games: Balada Păsărilor și a Șerpilor” a avut premiera vineri și a reușit să se poziționeze pe locul 1 în box office-ul nord-american.

Primul film al francizei „The Hunger Games”, după o pauză de 8 ani, „Balada Păsărilor și a Șerpilor” a reușit în primul său weekend de la lansarea în cinematografe încasări de 44 de milioane de dolari obținute de vineri până duminică. Pelicula are cifre foarte bune…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema