TEST IQ | Găsește 5 diferențe între cele două imagini în 20 de secunde! 99% din oameni nu vor putea face asta


Vrei să știi dacă ai o minte sclipitoare și poți rezolva rapid orice? Gândul îţi prezintă un test de inteligență pe care 99 la sută din populație nu reușește să îl rezolve în timp util.

Vrei să știi cât de bine observi lucrurile? Imaginile de genul ”detectează diferențele” sunt metode excelente de a-ți ascuți memeoria vizuală și agilitatea mentală. Acest lucru se datorează faptului că este extrem de dificil să spunem diferențele dintre două imagini aproape identice.

Aceste jocuri sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți percepția spațială și de a stimula cogniția abstractă.

Imaginea de mai sus prezintă două imagini identice în care vezi o fetiță pictând în timp ce pisica ei o privește. Deși imaginile sunt identice, există 5 diferențe între ele. Le poți găsi pe toate în 20 de secunde?

Privește foarte atent cele două imagini și vei observa diferențele dintre ele. Ai doar 20 de secunde pentru a acționa, așa că ai grijă de ritmul tău.

Oamenii cu abilități bune de observare și capacitate de atenție vor observa diferențele imediat.

Ai reușit?

Iată diferențele!

Ce înseamnă nivelul IQ-ului?

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.

Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie

În schimb, valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Persoanele cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Arnold Schwarzenegger și Nicole Kidman au un IQ care se încadrează în aceste valori.

SURSA

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema