Test IQ de 1 Decembrie


Dragă cititorule, pentru astăzi, CANCAN.RO ți-a pregătit un test de inteligență special, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Vezi dacă tu reușești să găsești greșeala ascunsă în fotografie. 

Testele de inteligență sunt adesea utilizate de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unei persoane. În zilele noastre, multe dintre aceste teste sunt disponibile pe internet și vin sub formă de șiruri de numere, ghicitori, iluzii optice, teste cu imagini și multe altele.

IQ înseamnă coeficient de inteligență și, pe scurt, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Un test de acest tip ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții.

Pentru a rezolva testul IQ de astăzi, trebuie să privești atent imaginea. În cadrul acesteia, vei observa o greșeală. Spune-ne în comentarii care este răspunsul corect, apoi vezi aici dacă ai găsit soluția!

(VEZI ȘI: TEST IQ | Te crezi un geniu? Ce semn matematic trebuie pus între 3 si 4 pentru ca rezultatul să fie 6?)

Rezolvarea testului IQ de 1 Decembrie

Dacă ai fost extrem de atent, ai putut observa că atât câinii, cât și stăpânii, au umbre la picioare. Ei bine, nu toate umbrele sunt la locul lor. Ai găsit eroarea? Dacă tu, privește rezolvarea:

Rezolvarea testului IQ

Dacă ai găsit răspunsul corect, felicitări! Ai un IQ extrem de ridicat! Era nevoie de o minte ageră, atenție la detalii și răbdare pentru a putea descifra legătura dintre umbre și locul fiecăreia. În cazul în care nu te-ai descurcat, nu te descuraja!  Avem o mulțime de alte teste de inteligență, de perspicacitate, de logică pe care le poți încerca gratuit chiar aici, pe CANCAN.RO.

(NU RATA: Test IQ exclusiv pentru genii | Eliminați 3 chibrituri pentru a obține din 993 cel mai mic număr cu putință)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

3 astronauți au ajuns la bordul Stației Spațiale Tiangong. Ce presupune misiunea Shenzhou-15

Urmatoarea stire

VIDEO/FOTO 1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României marcata la Iași – 7est.ro

Stiri pe aceeasi tema