Test IQ | Care dintre cei 3 angajați minte și doar pretinde că nu poate veni la muncă?

Dragă cititorule, pentru astăzi, CANCAN.RO ți-a pregătit un test IQ care te va pune la încercare. Doar cei mai inteligenți vor reuși să-și dea seama care este răspunsul corect la situația din imagine. 

Testele IQ sunt utilizate de fel de psihologi, pentru a vedea care este coeficientul de inteligență rațională al unei persoane. În zilele noastre, multe dintre acestea sunt disponibile pe internet și sunt provocări amuzante pentru a vedea cât de rapid ești în gândire, dacă ești atent la detalii, cum faci conexiuni logice și multe multe altele. 

Testul pe care ți-l propunem astăzi pleacă de la o situație simplă. Trei angajați se prezintă la departamentul de resurse umane cu trei situații diferite. Prima domnișoară invocă faptul că are dureri abdominale, cea de-a doua vine cu piciorul în ghips și se sprijină în cârje, iar cel de-al treilea, bărbatul, vine cu mâna în ghips, legată de după gât. Acestea fiind spuse, fii atent la imagine și vezi care este răspunsul corect. (VEZI ȘI: Ești mai inteligent decât un elev de clasa a șaptea? Rezolvă acest test IQ: 4-4(4+4)/4)

Care dintre cei trei angajați minte? Vezi răspunsul corect!

Dacă ai fost foarte atent la detalii, ai putut observa că tânărul din imagine are telefonul în buzunarul din dreapta. În situația în care chiar ar fi avut mâna în ghips, nu ar fi avut cum să-l pună decât în buzunarul stâng. Astfel, angajatul care minte și doar pretinde că nu poate veni la muncă este bărbatul. 

Rezolvarea la testul IQ

În situația în care nu acesta este răspunsul pe care l-ai dat, nu te descuraja! Avem multe teste IQ, teste de inteligență și de perspicacitate cu care te poți antrena. Pe toate le poți găsi chiar aici, pe CANCAN.RO. (NU RATA: Test IQ cu chibrituri | Mutați 1 băț pentru a corecta egalitatea: 6+4=4. Doar geniile găsesc toate cele 3 soluții!)

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

News Alert | Primul transfer făcut de Dinamo în această vară

Urmatoarea stire

Trupa ucraineană JINJER deschide concertul Slipknot de la București

Stiri pe aceeasi tema

Rulouri de bacon cu caramel

Cine spune că micul dejun trebuie să fie complicat? Această rețetă rapidă și ușoară de mic dejun este…