Test de inteligență pentru genii


CANCAN.RO te provoacă să rezolvi un test de inteligență captivant. Ți-am pregătit, ca de fiecare dată, un test de inteligență, care să-ți pună mintea și nervii la încercare. Testul de astăzi îți va arăta care este capacitatea ta de analiză. Ești pregătit/ă? Ce număr urmează în seria 3,4,8,17,33?

Pentru a începe ziua bine, CANCAN.RO ți-a pregătit un test de inteligență, care-ți va pune minte și nervii la contribuție. Este unul captivant, la răspunsul căruia nici nu te-ai fi gândit. Testele de inteligență sau testele IQ sunt concepute pentru a verifica logica și modul analitic de gândire al fiecărei persoane.

Astfel de teste, de multe ori, pot spune multe despre o persoană, pentru că le măsoară inteligența, rapiditatea și le arată cum stau cu valoarea IQ-ului. Persoanele, care au valoarea IQ-ului mai mare de 140, sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Mai jos îți prezentăm valorile IQ-ului și ce reprezintă acestea:

CITEȘTE ȘI: TEST DE INTELIGENȚĂ | ADĂUGAȚI 2 BEȚE DE CHIBRIT PENTRU A CORECTA EGALITATEA 35-45=46

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.

Rezolvarea testului de inteligență

În cazul în care acest test de inteligență ți-a dat bătăi de cap, noi îți prezentăm rezolvarea. Sigur nu te așteptai la asta! Analizăm diferențele dintre numerele din listă. 3, 4(+1), 8(+4), 17(+9), 33 (+16). Observăm că aceste 4 diferențe (1, 4, 9 si 16) sunt pătrate perfecte consecutive. Astfel, deducem că următoarea diferență va fi chiar următorul pătrat, adică 25. Drept urmare, următorul număr din lista va fi: 33 + 25 = 58

Testul de inteligență

CITEȘTE ȘI: TEST DE INTELIGENȚĂ EXCLUSIV PENTRU GENII | ADAUGAȚI 1 CHIBRIT PENTRU A CORECTA: 3×2-4=14

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema