„Tesa” Boutique Hotel – Excelența în confort, calitate și servicii


Puține locații de cazare din zona Neamțului (și singura din zona Târgu Neamț) se pot mândri cu standardele înalte, în ce privește luxul, calitatea serviciilor și respectul față de clienți pe care oferă noul Hotel Boutique „Tesa” din Târgu-Neamț.

Kitsch-ul lipsește cu desăvârșire, imaginea bunului gust și atenția acordată celor mai mici detalii te impresionează încă de la intrare. Noul stabiliment turistic este prin excelență un loc, în care rafinamentul și luxul este la el acasă. De la decorul sofisticat până la serviciile impecabile oferite, Tesa Boutique este locul perfect pentru cei care vor să se bucure de experiența unui sejur luxos. Indiferent că sunteți în căutarea unei camere spațioase și confortabile pentru o escapadă romantică sau pentru o vacanță în familie, sau că sunteți interesat de organizarea unui eveniment de afaceri sau a unei petreceri private, oferim  servicii de cea mai înaltă calitate.

Noul Hotel „Tesa” Boutique (în spatele stadionului) se află în inima turistică a orașului, într-o zonă aflată în plină dezvoltare, unde vor funcționa amfiteatrul, ștrandul și noul bazinul de înot . În apropiere se află mai multe obiective turistice, casele memoriale Ion Creangă și Veronica Micle, mânăstirile Agapia, Văratec, Neamț, Sihăstria sau Secu. Iar în jurul hotelului pot fi admirate frumusețile naturii din zonă, râul Ozana care trece prin apropiere și care oferă o oază de relaxare și de recreere.

„Tesa” Boutique Hotel este locul ideal pentru organizarea de evenimente private într-un cadru elegant, sala de evenimente cu o capacitate 60 de locuri de la ultimul etaj fiind locul perfect pentru o nuntă, botez, o aniversare sau o petrecere tip team building.

Hotelul deține 14 camere ( 9 camere duble și 5 apartamente), bucătărie și restaurant. Camerele se evidențiază de celelalte locații de cazare din zonă prin faptul că sunt dotate cu un aparat de cafea modern,cu  cafea de cea mai bună calitate, mini bar, produse pentru îngrijirea pielii și de igienă corporală cât și cu un seif pus la dispoziția clienților. Ca o noutate, hotelul va deține în curând și de un mic parc de biciclete ce vor putea fi închiriate.

Târgu-Neamț: „Tesa” Boutique Hotel – Excelența în confort, calitate și servicii

Pentru rezervări puteți suna la unul din numerele de telefon: 0754 404 953 sau 0752 763 990. În prețul camerei este inclus și micul dejun.

Mail: [email protected]; Facebook: Tesa Boutique Hotel

Citeste continuarea pe mesagerulneamt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema